Kersverse vader Snollebolleke-Rob: ‘Niet optreden maar knuffelen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Ook Rob Kemps, het gezicht van de Brabantse Snollebollekes, mag zichzelf een trotse vader noemen. Vrijdag werd zijn zoon geboren genaamd Manu.

Manu Kemps

”Mega trots!!” is Rob Kemps op zijn zoon en vrouw. ,,Onze zoon ziet het levenslicht op 8 november 2019.” laat de zanger weten op Instagram. ,,Manu Kemps, zo mooi zo trots zo bijzonder alleen maar liefde dit weekend niet optreden maar knuffelen. Dank voor al jullie lieve gelukswensen” aldus de kersverse vader.

Voor het eerst

In juni liet de cabaretier al weten dat hij voor het eerst vader zou gaan worden. ,,In dit succesjaar, met tot nu toe hoogtepunten als onze twee uitverkochte Snollebollekes Live In Concert shows in het GelreDome, moet het allermooiste nog komen! De uitgerekende datum is, hoe kan het ook anders, 11 november 2019!” Dit liet hij weten aan het blad Privé.

‘De elfde van de elfde’

Een toepasselijke datum voor de carnaval-zanger. De ‘elfde van de elfde’ is namelijk het officiële eerste dag van de feesten. Daarnaast wordt op deze dag ook prins Carnaval bekroond. Zoontje Manu is dus drie dagen eerder gekomen dan gepland en dat komt Kemps dus eigenlijk alleen maar beter uit. Nu hoeft het gezicht van Snollebollekes de start van het Carnavalsseizoen ook niet te missen.

Familiefoto

Vandaag plaatst Rob een tweede foto met zijn zoon. Een hele speciale namelijk de drie generaties van Kemps inclusief zijn zus. ,,Kemps, Kemps, Kemps en Kemps. Trots” schrijft de cabaratier bij zijn foto.

https://www.instagram.com/p/B4o99aaH9rf/

https://www.instagram.com/p/B4n8CVEpfgG/?utm_source=ig_embed

Tags

BABYGELUKROB KEMPSSNOLLEBOLLEKESVADER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck