Kevin Bulgac ontkent relatie met Gordon

Door: Ditjes en Datjes
12-02-2018

De vermeende nieuwe liefde van Gordon heeft een heel andere lezing van het verhaal van de presentator. De advocaat van de man schrijft in een brief aan RTL Boulevard dat zijn cliënt niets weet van aangiftes tegen hem. Ook zou er geen sprake zijn van een liefdesrelatie tussen Gordon en Kevin.

Smaad en Laster

De advocaat beticht Gordon van het verspreiden van nepnieuws. “Naast stalking is er nu dus ook sprake van smaad en laster”, aldus de advocaat.
Gordon deelde gister foto’s van hem met zijn nieuwe ‘schat’, waarna hij later meldde dat hij was benaderd door vrouwen die aangifte tegen de man hadden gedaan omdat ze door hem stiekem zijn gefilmd tijdens seksuele handelingen. Gordon beticht zijn ‘nieuwe liefde’ van het leiden van een dubbelleven.

De advocaat zei in Boulevard namens zijn cliënt dat er geen sprake is of was van een liefdesrelatie en beticht Gordon van stalking. Het management van Gordon kan een brief verwachten waarin wordt gedreigd met een kort geding als de presentator niet stopt met te berichten over de zaak.

https://www.instagram.com/p/BfGqXFsnGmF/

 

 

Meer DenD