Khloé Kardashian noemt zoon ‘prachtig cadeau’

Door: DitjesDatjes
22-09-2022

Khloé Kardashian heeft voor het eerst iets gezegd over haar zoontje. In de donderdag verschenen aflevering van realityserie The Kardashians noemt ze het jongetje “een prachtig cadeau”.

Begin vorige maand werd bekend dat Kardashian en haar ex Tristan Thompson hun tweede kind samen hebben gekregen met hulp van een draagmoeder. Het kindje werd verwekt kort voordat het stel uit elkaar ging omdat Thompson ook een kind kreeg met een andere vrouw. Over die periode praat Kardashian ook in de aflevering. “Sinds december voelt het alsof er een donkere wolk boven mijn hoofd hangt. Elke dag voelde ik me depressief en verdrietig, maar nu mijn zoon er is kan ik doorgaan met mijn leven en weer genieten”, aldus de realityster vlak na de geboorte.

“Ik kan nu eindelijk beginnen met het verwerkingsproces. Ik kan nu beginnen met het leven met twee kinderen”, vervolgde ze. “Dit is dag één en het is het begin van een positieve, gelukkige en mooie periode.”

Kardashian en Thompson kregen in 2018 samen dochter True. Kort voor de geboorte bleek dat Thompson ook toen ontrouw was geweest.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD