Khloé Kardashian openhartig over paniekaanvallen in nieuwe serie

Door: Nikola van Krieken
25-05-2022

In het nieuwe seizoen van de realityshow ‘The Kardashians’ die te zien is op Disney+, stellen de beroemde zussen zich kwetsbaarder op dan ooit. In 2021 stopte ‘Keeping Up With The Kardashians na veertien jaar, twintig seizoenen en 292 afleveringen. Maar nu is de familie weer te zien in een nieuwe serie. 

In plaats van de mooie plaatjes en het rijkeluisleven van de Kardashians dat wij op Instagram altijd zien, laten ze in hun serie een hele andere, menselijke kant van zichzelf zien. 

Paniekaanvallen

Khloé Kardashian praat in de realityshow bijvoorbeeld openhartig over haar paniekaanvallen. Ze vertelt dat deze aanvallen komen door de vele online haatberichten die zij dagelijks over zich heen krijgt. Van alle zussen ligt Khloé het meest onder vuur door photoshop-relletjes en haters die vinden dat zij de minst talentvolle van het stel is. “Mensen hebben makkelijk praten als ze zeggen dat je negatieve berichten moet blocken en haters moet negeren, zij weten niet hoe het voelt om al die shit over je heen te krijgen. Het bezorgt mij heel veel stress en ik ben op een punt gekomen dat ik liever thuisblijf dan de straat op ga. Ik kan het gewoon niet loslaten, die olifantshuid heb ik na al die jaren nog steeds niet”, vertelt Khloé aan de Grazia.

Kim Kardashian neemt het op voor haar zus: “Vrouwen kunnen zo vernietigend zijn tegen elkaar. Ik houd er niet van om andere vrouwen onderuit te halen. We zouden elkaar altijd moeten steunen.”

Steun en toeverlaat

Ondanks haar relatiebreuk met Tristan Thompson blijkt hij in de serie wel nog steeds haar steun en toeverlaat. “We zijn geen stel meer, maar ik kan wel goed met Tristan praten. Hij zal door onze dochter True altijd onderdeel uitmaken van mijn leven, dus we proberen onze weg te vinden samen”, aldus Khloé.

Meer DenD