Khloé Kardashian probeert foto van internet te krijgen

Door: DitjesDatjes
08-04-2021

Een assistent van Khloé Kardashian heeft woensdag een flinke blunder gemaakt. Hij of zij deelde per ongeluk een bikinifoto van de realityster die niet bewerkt was zoals de meeste kiekjes van de familie Kardashian/Jenner dat wel zijn.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De foto was dan ook minder glamorous dan de kiekjes die Khloé doorgaans deelt, wat ervoor zorgde dat haar team alles op alles zette om het beeld te verwijderen. Zij zouden alle media die het beeld publiceerden hebben benaderd, en rapporteerden de foto bij Twitter. Gebruikers die het beeld hadden gedeeld, kregen daardoor de melding: “Deze foto is verwijderd als reactie op een melding van de eigenaar van de rechten.”

Een woordvoerder van de familie laat aan de New York Post weten: “De foto van Khloé is genomen tijdens een besloten familiebijeenkomst en per ongeluk op sociale media gepost door een assistent. Khloé zit er prachtig uit maar als eigenaar van de rechten mag zij besluiten dat een beeld dat niet bedoeld was voor publicatie, offline moet worden gehaald.”

De Post plaatst de foto overigens wel bij het verhaal waarin deze reactie is verwerkt. De krant haalt daarin ook aan dat Khloés kledingmerk Good American er prat op gaat een groot aanhanger te zijn van lichaamsacceptatie.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD