Kies de Kerstengel 2020

Stem kerstengel 2020
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De DenD-redactie heeft 5 Nederlanders genomineerd die in aanmerking komen voor de titel Kerstengel 2020. Het zijn bijzondere Nederlanders uit de wereld van entertainment en tv. Alle 5 hebben ze het afgelopen jaar een opvallende daad hebben verricht.

Er kan niet meer gestemd worden op de kandidaat-Kerstengelen. De uitslag staat in de december-editie van DenD. Eind november is deze DenD gratis op te halen bij alle supermarkten van Dirk van den Broek en de slijterijen van Dirck III.

1. Famke Louise

Famke Louise
Famke Louise

Deze 21-jarige influenceer FAMKE LOUISE met 1 miljoen volgers op sociale media liet zich op sleeptouw nemen in deze coronatijd en schaarde zich achter de actie ‘ik doe niet meer mee’. Tijdens een nogal turbulent optreden bij Jinek was het ic-arts Diederik Gommers die haar daarna steunde. Famke maakte een draai en toonde zich bereid om te helpen met de communicatie over corona voor de jongeren.

2. John de Mol

Johan Derksen
Johan Derksen

Talpa-baas JOHN DE MOL zag met lede ogen aan hoe de drie mannen van Voetbal Inside met elkaar overhoop lagen. Uitspraken van Johan Derksen over Akwasi was voor Wilfred Genee aanleiding (en het stopzetten van reclameblokken van grote adverteerders) om zijn VI-vrienden te verrassen met een mea-culpa-uitzending. Dat viel weer in het verkeerde keelgat bij Van der Gijp en Derksen. Ze wilden uit de show stappen. Een telefoontje van John de Mol, die wees op de contractuele consequenties, was genoeg om De Mol als Kerstengel 2020 te nomineren.

3. Monique Westenberg

Monique Westenberg

Nadat André Hazes junior de liefde vond bij Bridget Maasland bleef MONIQUE WESTENBERG geloven in een hereniging. Wie het laatst lacht, lacht nu eenmaal het best. Terwijl de media geen genoeg konden krijgen van de love-affaire, was het Monique die op Curaçao het liefdesvuur tussen haar en de vader van haar kind Dré jr. weer opstookte. San rancune keerde de 25-jarige Hazes terug op het thuishonk. Monique sloot de liefde van haar leven weer in haar armen en in 2021 volgt er hoogstwaarschijnlijk een bezegeling van de liefde: een droomhuwelijk!

4. Ali B.

Ali B. in actie tijdens de bloemenactie voor ouderen.

ALI B. is een bijzondere Nederlander. Hij is bijna niet van de buis te slaan. Bij The Voice en bij HGT is Ali de vrolijke flierefluiter met rake opmerkingen. De rapper beschikt bovendien over een zakelijk instinct en een goede maatschappelijke antenne. In de coronatijd zette Ali B een bloemenactie op met een landelijke krant en de ouderenorganisatie Anbo. Tienduizenden ouderen werden verrast door Ali. Vandaar de verdiende nominatie.

5. Marga Bult

Zangeres MARGA BULT uit Twente staat symbool voor alle zorgverleners, die dag en nacht klaar staan voor de Nederlanders die hulp nodig hebben bij herstel van corona. Marga Bult ging dit jaar aan de slag in een verzorgingshuis. Ze wilde per se opnieuw haar bijdrage leveren in de gezondheidszorg, waar ze al werkte voordat ze haar bekendheid verwierf. Marga Bult is kandidaat voor de waarderingsprijs, omdat zij daadwerkelijk de reddende engel bleek voor velen.

Tags

Ali BDiederik GommersFanke LouiseJohan DerksenJohn de MolKerstengel 2020Marga BultMonique WestenbergRene van der GijpWilfred Genee

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie