Kiest André voor gezin?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Als de geruchten waar zijn is Bridget Maasland verleden tijd. De relatie met André Hazes was hevig maar kort. De 25-jarige zanger zou zijn spullen hebben gepakt uit het huis van Bridget en nu ergens anders verblijven. Er wordt gesuggereerd dat André weer terug is bij Monique, of ieder geval dat zij een van de redenen is waarom de relatie van André en Bridget waarschijnlijk op de klippen is gelopen.

Omhelzing of kus?

Monique zei vorige week in een interview met De Telegraaf het volgende: ,,Ik wil vechten voor het geluk van ons gezin. En dat weet Dré ook. Maar ik kan daar nu niets over zeggen.” Bij datzelfde interview verscheen een foto waarop André en Monique elkaar innig omhelsde tijdens de vakantie op Curaçao. Die omhelzing was volgens een aantal lezers wel wat meer, want ze leken elkaar ook een kus op de mond te geven….

Sinds André en Bridget terugkeerde naar Nederland, hebben ze geen een foto van elkaar geliked op Instagram. Ook zijn ze niet meer op elkaar sociale media te zien geweest. Evert Santegoeds vertelt in Shownieuws dat de vakantie al niet helemaal goed begon. Bridget heeft namelijk een half uur moeten wachten op het vliegveld van Curaçao tot André er eindelijk was om haar op te komen halen.
Monique is samen met zoontje André momenteel nog op Curaçao. Wie weet staat haar een verrassing te wachten als ze terug is in de woning en zit André daar op de bank.

Geen reactie

Shownieuws heeft om een reactie gevraagd bij het management van André wilde niet reageren op de geruchten door een ‘mediastop’ en Bridget zou niet bereikbaar zijn geweest.

Tags

ANDRÉBRIDGETCURACAOEVERT SANTEGOEDSKINDMONIQUERELATIESHOWNIEUWSUIT ELKAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck