Kijk binnen bij Max Verstappen!

Door: DitjesenDatjes
16-07-2019

De meeste 21-jarigen wonen nog thuis bij hun ouders, in een viezig studentenhuis of samen met hun vriend of vriendin in een bescheiden woninkje. Maar niet Max Verstappen. De jonge coureur verdient bakken met geld, en geeft zijn geld graag uit. Hij heeft dan ook niet bespaard op zijn woning in Monaco.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Koken

De villa van Max ligt in de peperdure wijk Fontvieille, waar hij een prachtig uitzicht heeft over de zee. Het helikopterplatform is voor hem maar een paar minuten lopen en zijn dure wagen kan hij laten maken in de Rolls Royce-garage die vlak om de hoek zit.
De ouders van Max profiteren mee van al die luxe, maar toch laten ze hun handjes wel wapperen. De moeder van de coureur staat namelijk nog regelmatig gewoon in de keuken om te koken voor haar zoon en ook houdt ze zich bezig met de inrichting van de woning.

Hoeveel de woning van Max precies heeft gekocht is niet duidelijk, maar de makelaar van woningen in Monaco wil wat iets verklappen aan de website Goals and glamour. Hij vertelt dat hij een woning, vergelijk baar met die van Max maar dan op een mindere locatie, onlangs heeft verkocht voor 16 miljoen euro!

Meer DenD