Kijk binnen in ‘droomvilla’ Johan Derksen

Johan Derksen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Als het aan Johan Derksen ligt is hij snel minder te vinden in de studio van VI in Hilversum en meer in zijn woning in het Drentse Grolloo. Drie jaar geleden kochten zijn vrouw en hij daar hun droomhuis.

Tien procent boete

De voetbalkenner kan het geruzie en het showbizzdrama van Hilversum achter zich laten in zijn mooie villa in Drenthe. Bekendeburen weet meer van de mooie woning, die Johan en zijn vrouw in 2017 kochten.

Zo staat er op de website dat Johan en zijn vrouw eerst een ander huis in Grolloo kochten voor een bedrag van 450.000, maar toen die koop al vast stond kwam hun droomhuis te koop. Het stel besloot niet in het gekochte huis te gaan wonen, maar de boete van 10 procent van de koopprijs te betalen om onder de koop uit te komen. Ze waren dus 45.000 euro armer, maar kochten daarna hun geliefde boerderij voor 360.000 euro. Allemaal uit eigen zak betaald.

Opknapper

De vrijstaande woning heeft een woonoppervlakte van 240 vierkante meter. Er zijn vijf kamers, waarvan drie slaapkamers en twee badkamers. De tuin ligt op het zuidwesten en er staat een ruime schuur in.

Het koppel heeft naast de koopprijs nog wel wat geld moeten investeren, want op de foto’s van Bekende Buren is te zien dat er heel wat op te knappen viel aan de woning.

Tags

DROOMHUISJOHAN DERKSENVROUWWOONBOERDERIJ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck