Kijkcijfers Love Island kelderen na dood Caroline Flack

Door: DitjesDatjes
19-02-2020

De kijkcijfers van Love Island zijn gekelderd na de dood van presentatrice Caroline Flack. Het programma trok volgens Britse media maandagavond slechts 1,93 miljoen kijkers. Dit is een schril contrast met het kijkcijferrecord van meer dan 6 miljoen kijkers die afgelopen zomer nog inschakelden voor de show.

De 40-jarige Love Island-host werd zaterdag dood in haar appartement gevonden. Zij was in december gestopt met werken nadat zij was aangeklaagd voor het mishandelen van haar 27-jarige vriend met een lamp. De tabloids schreven veelvuldig over de rechtszaak, die tegen zijn wil tegen Flack werd aangespannen.

Haar dood heeft een discussie doen oplaaien over de manier waarop de roddelpers met beroemdheden omgaat in het Verenigd Koninkrijk. Flack had al vaker gemeld dat zij worstelde met depressies. Dit belette de tabloids niet om flink uit te pakken met venijnige commentaren en spotprenten rond de zaak. Inmiddels hebben ruim 600.000 mensen een petitie ondertekend waarin zij oproepen tot strengere wetten die de manier waarop de tabloids schrijven over beroemdheden beteugelen.

Flack werd dinsdagavond ook veelvuldig gememoreerd bij de uitreiking van de Brit Awards, de belangrijkste Britse muziekprijzen. Zo droeg haar ex Harry Styles op de rode loper een rouwband.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen