Kijkers: ‘Arm gezin Steenrijk, Straatarm zeurt te veel’

Steenrijk straatarm
Door: DitjesenDatjes
12-03-2020

Het ‘arme’ gezin Talsma krijgt flink wat kritiek na de uitzending van Steenrijk, Straatarm gisteravond. De vader van het gezin is jaren geleden ontslagen, maar lijkt geen moeite meer te doen om een nieuwe baan te vinden. Kijkers ergeren zich aan het, volgens hen, luie gedrag van de man.

Ongezond eten

,,Dan kom je helaas aan het einde van de rit ergens terecht waar je liever niet wil zijn”, vertelt vader Ronald over zijn ontslag. ,,Je hebt het idee dat je gefaald hebt.” Maar kijkers denken dat de man het wel prima vindt om thuis te zitten. Ronald blijft volgens hen maar zeuren. Hij vindt dat hij geen gezond eten kan kopen in de supermarkt omdat dat te duur is, maar kijkers merken op dat er in de keukenkasten wel allemaal merkartikelen staan en de lades vol liggen met chipszakken en chocola. Tegelijkertijd krijgt het ‘rijke’ gezin, dat een sterrenrestaurant heeft, het voor elkaar om een week gezond en lekker te eten voor zestig euro.

Daarnaast lieten mensen op Twitter weten dat ze het niet goed vonden dat de man veel klaagde over lichamelijke ongemakken. Zo moest het gezin gaan sporten met een personal trainer, maar de man liet weten dat hij veel last had van zijn knieën en daarnaast heeft hij diabetes.

https://twitter.com/hesterspee/status/1237839281311399936

 

Meer DenD