Kijkers Boerderij van Dorst teleurgesteld: ‘Geen leuke gasten’

Kijkers balen van uitzending boerderij van Dorst
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Raven van Dorst nodigt elke week BN’ers uit om te helpen op diens boerderij. Gisteren was het de beurt aan Splinter Chabot en Ferry Doedens. Voor het eerst haken kijkers al snel af. ,,Geen leuke gasten! Jammer”, luidt het op Twitter.

Terwijl Boerderij van Dorst in de eerste twee seizoenen uitgroeide tot een kijkcijferkanon, scoort het derde seizoen een stuk lager. Gisteren keken er 530.000 kijkers naar het programma en dat zou vooral te maken hebben met de gasten van deze week.

Splinter Chabot en Ferry Doedens

Na het duo Israel van Dorsten en Jaimie Vaes en het duo Frédérique Spigt en Waylon was het deze week de beurt aan Splinter Chabot en Ferry Doedens om Raven van Dorst te helpen op de boerderij. Ze gaan een voorraadkamer maken waar de oogst in opgeslagen kan worden.

Splinter Chabot heeft op jonge leeftijd al een veelzijdige carrière achter de rug. Hij was tot 2019 landelijk voorzitter van de JOVD en hij begon al snel aan een televisiecarrière. In 2020 debuteerde hij als schrijver met de roman Confettiregen. Ferry leerden we in 2009 kennen toen hij in Goede Tijden, Slechte Tijden te zien was. Eind 2020 sloeg hij een andere weg in en maakte een account aan op OnlyFans. Ook haalde hij vaak het nieuws vanwege zijn cocaïneverslaving.

Kijkers teleurgesteld

Hoewel de twee mannen het goed met elkaar kunnen vinden en er naast de serieuze gesprekken ook veel gelachen wordt, haken kijkers al snel af. ,,Geen van beiden boeit mij ook maar een klein beetje. Dan kijk ik alleen nog voor Raven”, schrijft iemand op Twitter. En een ander: ,,Sorry maar deze aflevering is de meest mislukte tot nu toe.”

Kijkers noemen Boerderij van Dorst een prachtig programma, maar zijn wel teleurgesteld in de gasten van deze week. En dan met name in Ferry Doedens. ,,Prachtig programma. Maar ik weet niet of meneer Doedens mij gaat overtuigen. Want ik denk dat ik nu al weet waar de gesprekken over gaan. Vermoeiend en voorspelbaar.”

Tags

BOERDERIJ VAN DORSTFERRY DOEDENSRAVEN VAN DORSTSPLINTER CHABOT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck