Kijkers Chateau Meiland in shock: ‘Wat is er met Leroy gebeurd?’

Leroy vloekt en scheldt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kijkers van Chateau Meiland zijn gisteren behoorlijk geschrokken van Leroy. In de aflevering van gisteren ging de familie terug naar Frankrijk om afscheid te nemen van het chateau. Maar tijdens de lange autorit komt er plotseling een andere kant van Leroy naar boven. ,,Wat is er met Leroy gebeurd?”, luidt het op Twitter.

De familie Meiland ging in de aflevering van gisteren voor de laatste keer terug naar het chateau in Frankrijk. Om er zo snel mogelijk te komen, besloten ze allemaal apart van elkaar de auto te pakken en door te rijden.

Leroy vloekt erop los

Martien en Erica waren al even vertrokken toen Maxime en Leroy in de auto stapten. Wanneer ze eindelijk onderweg zijn komt Maxime erachter dat ze de broodjes is vergeten die ze had klaargelegd. Plotseling komt er een heel andere kant van Leroy naar boven. ,,Dan hebben we de hele dag geen vreten!”, roept hij terwijl hij vloekt.

Hoewel we op deze momenten normaalgesproken een hysterische Maxime krijgen te zien, is zij juist degene die rustig blijft. Ze stelt voor om langs een tankstation te rijden en daar broodjes te halen. Maar daar is Leroy het niet mee eens. ,,Ik ga niet iets van het tankstation eten. Dan zitten we de hele tijd croissantjes te vreten.”

‘Wat is er met Leroy?

Maxime besluit Erica en Martien te bellen om te zeggen dat zij en Leroy terug moeten voor de broodjes waardoor ze nog later in Frankrijk aan zullen komen. ,,Dan haal je de broodjes onderweg maar”, zegt Martien. Leroy besluit zijn mond te houden, maar doet vervolgens de maniertjes van zijn schoonvader na.

Kijkers weten niet wat ze zien. ,,Wat is er met Leroy?”, vraagt iemand zich op Twitter af. ,,Heeft hij iets geslikt of zo? Of begint hij langzaam als Martien te worden?”

‘Ze verdienen elkaar’

Velen laten weten klaar te zijn met het programma. ,,Ik dacht weer eens even kijken maar geen Chateau Meiland meer voor mij. Ontevreden smoelen en dat gekat naar elkaar. En wat is Leroy een eikel. Het enige leuke is het chateau, maar dat is verkocht”, schrijft een kijker. En een ander: ,,Wat zijn dit toch een vervelend troepje mensen. Ze verdienen elkaar oprecht.”

Tags

CHATEAU MEILANDMARTIEN MEILANDMAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie