Kijkers Château Meiland maken zich zorgen om hond Bommel

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De hond van Martien en Erica Meiland heeft het moeilijk met de verhuizing van het Ik Vertrek-stel. Bommel is chagrijniger dan ooit, en zijn onvrede reageert hij af op de postbode en andere ‘vreemde’ mensen.

Ketting

Drie keer per dag loopt het gezin met hond Bommel, in de hoop dat de hond geen energie meer over heeft om mensen lastig te vallen. ,,Elke ochtend maken we zo’n wandeling”, zei Erica in de aflevering die gisteren op SBS6 te zien was. ,,Dan is hij zo blij. Achter konijnen aan, hartstikke leuk. Als hij aan de ketting zit wordt hij helemaal lijp als er iemand het terrein opkomt, maar ik heb het idee dat als hij gewoon los is, dan loopt hij wel naar de mensen toe, en dan gaat hij even kijken wat het is. En als die mensen gewoon rustig blijven en hem negeren is er niets aan de hand. Maar ja, dat doet natuurlijk niet iedereen. En dan wil hij nog wel eens springen.”

Spuitje

Het gezin heeft met elkaar besproken wat ze met Bommel aanmoeten. De mogelijkheid om de hond weg te doen is besproken, maar daar hebben ze niet voor gekozen. ,,In principe hebben we gezegd: ‘hij blijft’, Weggaan is eigenlijk geen optie voor mij.” Later komt ze daarvan terug als Bommel weer een bezorger aanvalt. De man trapt van zich af, maar Bommel blijft agressief op hem springen. Martien barst in tranen uit als Erica zegt dat een spuitje misschien wel het beste is voor Bommel.

Waar het gezin uiteindelijk voor heeft gekozen en hoe het nu met Bommel gaat is nog niet duidelijk. Op Twitter reageren mensen massaal op Bommel

https://twitter.com/Joortjedoe/status/1140701262201180161

https://twitter.com/HeroineTeal/status/1140701023553675264

 

 

 

Tags

AGRESSIEFBIJTENBOMMELERICA MEILANDHONDMARTIEN MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck