Kritiek op Hélène Hendriks in De Oranjezomer: ‘Slaapverwekkend’

Kritiek op Helene Hendriks
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hélène Hendriks heeft maandagavond een geen goede start gemaakt met De Oranjezomer. Op Twitter valt te lezen dat kijkers terugverlangen naar Marcel & Gijs. ,,Wat is dit slecht!”

Hélène Hendriks trapte gisteravond af met een nieuw seizoen van De Oranjezomer, het programma dat de talkshow van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman vervangt. Hoewel De Oranjezomer met méér kijkers aftrapte dan Marcel & Gijs, zijn kijkers absoluut niet enthousiast. Sterker nog: veel kijkers vonden de eerste aflevering behoorlijk slaapwekkend…

‘Wat is dit slecht’

Hélène maakte zich zorgen of het wel luchtig genoeg bleef, en volgens kijkers is dat niet echt gelukt. De kijkers konden merken dat de presentatrice nog zocht naar de juiste aanpak aan tafel. ,,Het moet nog even groeien zullen we maar denken”, schrijft iemand op Twitter. ,,Wat is dit slecht.”

Kijkers haken af

De Oranjezomer had volgens veel kijkers veel weg van Vandaag Inside, maar viel behoorlijk tegen. Veel gasten waren hetzelfde, maar het welbekende VI-trio ontbrak natuurlijk. ,,Viel toch enigszins tegen. Te veel gasten, rommelig, Hélène was niet zichzelf. Jammer”, schrijft iemand. Een andere kijker zegt na één uitzending al af te haken. ,,Het is saai, geen één keer gelachen, van de hak op de tak, onsamenhangend en te veel autocue. Ik haak af.”

De Oranjezomer

Overigens krijgt De Oranjezomer veel dezelfde kritiek als Marcel & Gijs in het begin ontving. Toch liepen de kijkcijfers uiteindelijk op en begonnen veel mensen het duo te waarderen. Gelukkig voor Hélène is er nog genoeg tijd om de kijkers te overtuigen, want De Oranjezomer is nog de komende zes weken elke werkdag te zien. Vanaf 14 augustus keren Wilfred, Johan en René weer terug met Vandaag Inside.

Tags

HÉLÈNE HENDRIKS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck