Kijkers dubbel om wraak Georgina Verbaan: Frits als SM-konijn in HPP

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kijkers waren volledig in shock tijdens de eerste aflevering van Het Perfecte Plaatje. Nadat Frits Sissing de grootste nachtmerrie van Georgina Verbaan waarmaakte, besloot ze wraak te nemen. Ze zette hem op de foto als SM-konijn.

Nachtmerrie voor Georgina

In de eerste aflevering van Het Perfecte Plaatje was het de bedoeling dat de kandidaten elkaar op de foto zetten op een manier die direct de voorpagina’s zou halen. Frits en Georgina werden aan elkaar gekoppeld en Frits had meteen een goed idee hoe hij Georgina het beste op de foto kon zetten.

Hij nam haar mee naar de slagerij, iets waar Georgina van ‘walgt’. ,,Er zijn namelijk twee dingen waarmee ze in de pers komt, namelijk dat ze tegen bont is en ze is vegetariër. Als ik haar daarmee kan betrappen…”, gniffelt Frits.

,,Ik ga het alleen niet in mijn mond stoppen”, zegt Georgina over het vlees dat ze in haar handen krijgt. ,,Ik wil het best over mijn gezicht smeren, maar niet eten.”

Kijkers lachen om SM-konijn Frits

Maar na de foto met Georgina komt pas écht het hoogtepunt van de aflevering. Georgina besluit wraak te nemen en gaat Frits op de foto zetten als SM-konijn. Hij moet een knevel in zijn mond, lippenstift op zijn lippen smeren en een strak wit hemdje aandoen.

Het zorgde voor hilarische beelden en kijkers raken er niet over uitgepraat op Twitter. ,,Ik moet nog steeds zo hard lachen om Frits. Ik huil van het lachen. Die reclame is niet genoeg om bij te komen”, twittert iemand. En een ander: ,,Haha! Georgina stopt Frits in een sm-pakje? Payback! Is het heel erg dat ik vind dat het hem nog staat ook?”

Tags

FRITS SISSINGGEORGINA VERBAANHET PERFECTE PLAATJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck