Kijkers ergeren zich aan koppel in Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een Prikkie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De eerste aflevering van een nieuw seizoen Paleis voor een Prikkie werd gisteravond op SBS6 uitgezonden. Duizenden kijkers zaten weer voor de buis, maar genieten deden er niet zoveel. Op Twitter schrijven kijkers over hun ergernissen, want ze begrijpen niet waarom de ouders van het gezin niet werken.

Kinderen

Joop en Claudia hebben vier kinderen en de vijfde is onderweg. Het koppel heeft de handen vol aan het verzorgen van hun kroost maar beweren tegelijkertijd niet te kunnen werken. Claudia heeft een reumatische aandoening en Joop zou maar geen werk kunnen vinden. Al hun geld gaat naar voedsel en het verzorgen van hun kinderen, en dat is te zien aan hun huis. Er is op de muren getekend door de kinderen en niet meer overgeschilderd, de vloer is kapot en ook staat er geen eettafel in de woonkamer.

Op Twitter laten mensen weten de keuzes van Claudia en Joop niet te begrijpen. Zij vinden het bijzonder dat het koppel nog een kind krijgt, terwijl er nauwelijks geld is om hun vier andere kinderen te verzorgen.

https://twitter.com/MijnTijdLijn/status/1191802324894830603

 

https://twitter.com/dennisbeen1989/status/1191802399863820289

https://twitter.com/ElleB73/status/1191813188490280960

 

 

Tags

BIJSTANDFRANK EN ROGIERPALEIS VOOR EEN PRIKKIETWITTERWERKEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie