Kijkers Expeditie Robinson eisen diskwalificatie deelnemer

Expeditie Robinson
Door: Tanja Brouwer
02-12-2019

Kijkers zijn het helemaal zat. Het huidige seizoen van Expeditie Robinson vinden ze verschrikkelijk. Want inmiddels zijn alle sterke spelers eruit en lijken de personen met de meeste samenzweringen te winnen. Ook gisteravond wist iemand een erg onsportieve actie uit te voeren.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

LET OP: SPOILERS! 

Shary An weet week na week de eliminatieronde door te komen. Ook deze aflevering ging zij niet naar huis, maar mede door haar onsportieve actie ging een ander persoon wel naar huis. Zij keek stiekem in de tas van Akwasi en telde hoeveel extra stemmen hij nog had. Op die manier wist zij precies hoeveel zij zelf moest inzetten om hem naar huis te sturen. Het plannetje lukte, tot grote onvrede van veel kijkers. Op Twitter schrijven een aantal dat ze het liefst zien dat Shary An wordt gediskwalificeerd.

Valsspelen

Het is niet de eerste keer dat Shary An onder vuur ligt. Eerder deed ze een proef tegen Tim Coronel. Ze moesten hun voeten van de grond afhouden. In de aflevering was duidelijk te zien dat de voeten van Shary An eerder de grond aanraakten, maar stoppen deed ze niet. Uiteindelijk verloor Tim. RTL liet na veel kritiek van kijkers weten dat de voeten van Shary de grond niet raakten maar dat dat enkel zo leek door schaduw.

Op Twitter werd vorige weken al geopperd om het programma volgend jaar flink te veranderen. Er zouden minder bekende Nederlanders aan mee moeten doen en daarnaast zou het verliezen van een proef grotere consequenties moeten hebben.

 

 

https://twitter.com/Juudje86/status/1201226176120991744?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1201226176120991744&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.shownieuws.nl%2Frubrieken%2Fsterren%2F2019%2Fwoedende-expeditie-robinson-kijkers-eisen-maatregelen-rtl-na-valsspelerij%2F

 

Meer DenD