Kijkers geschrokken van Amber Brantsen in NOS Journaal

Amber Brantsen
Door: Tanja Brouwer
08-07-2020

Kijkers van het NOS Journaal van 7.00 uur ’s ochtends twitteren massaal over Amber Brantsen. De presentatrice werd onwel toen ze het weerbericht voorlas. Hoe is het nu met Amber..?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Wat laat je ons schrikken’

De 30-jarige Amber ging tijdens het weerbericht steeds langzamer praten en ademde hoorbaar moeilijk. Een Twitteraar schrijft dat ze zag hoe Amber inzakte. ,,Ik hoop dat het goed gaat”, ,,Ik hoop dat het niets ernstigs is”, en ,,Meisje, wat laat je ons schrikken”, zijn enkele reacties van kijkers die het zagen gebeuren.

Inmiddels hebben de NOS en Amber zelf laten weten dat het weer goed gaat. ,,Lieve mensen, ik zie hier veel reacties rondgaan. Ik werd net even onwel tijdens het NOS Journaal van 7 uur. Geen zorgen, ik ben weer oké”, schrijft Amber op Twitter.

Kritiek op herhalingen

Ook is er kritiek op de NOS. In de herhalingen van het Journaal is namelijk nog steeds te horen dat Amber onwel wordt. De beelden zijn wel verdwenen uit de uitzending. ,,Ze hebben het shot achter het bureau weggehaald”, laat iemand weten. ,,Waarom wordt het journaal toch herhaald? Nu schrikken er nog meer mensen”, schrijft een kritische kijker.

Meer DenD