Kijkers Hoge Bomen: waarom krijgt plagiaat koningin Sonja Bakker een podium?

Door: Lola van Leeuwen
20-03-2022

Sonja Bakker zat in tranen aan de piano-tafel bij het SBS6-programma Hoge Bomen. Ze bekend aan Jeroen van der Boom, en heel Nederland, plagiaat te hebben gepleegd. Veel kijkers trappen er niet in en vinden dat ze alleen maar probeert ‘zieltjes te winnen’….

,,Alles wat ik zeg wordt verdraaid”, vertelt Sonja Bakker bij Hoge Bomen, nadat ze bekend plagiaat te hebben gepleegd. Volgens de eierkoekgoeroe zit er zeker een kern van waarheid in de beschuldigingen maar vindt ze ook dat de media een schep erbovenop doet. ,,De media is hard”, aldus Bakker. Volgens haar ontbrak het bij media en mensen aan empathie.

Verbazende kijkers

Hoge Bomen-kijkers zijn verbaasd over de manier hoe er met Sonja Bakker wordt omgegaan. Op Twitter uiten vele kijkers hun mening. ,,Een zingende ode aan Sonja Bakker? Meen je dit serieus. De vrouw is in alle achting gezakt sinds ze tot drie keer toe recepten jat. Wat een afgang dit programma”, schrijft een kijker. De negatieve reacties blijven maar komen. Sommige kijkers vinden het zelfs ‘om van te kotsen’ en een ‘poppenkast’.

Sonja houdt voet bij stuk en gaat gewoon verder op social media met het delen van recepten.

Meer DenD