Kijkers in shock door ‘verbouwde’ Sonja Bakker

Sonja Bakker verbouwd gezicht||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Sonja Bakker was Nederlands’ populairste diëtiste. Ze zag er altijd stralend en gezond uit en uiteraard zat er geen grammetje teveel aan haar lijf. Volgens kijkers van Shownieuws is er weinig meer van de oude Sonja over, want zij herkenden haar bijna niet toen ze gisteravond in het SBS6-programma verscheen.

Overleden vader

In Shownieuws vertelde Sonja gisteravond over het overlijden van haar vader Theo, die 76 jaar is geworden. De man overleed afgelopen zomer na een lang ziektebed. De diëtiste was duidelijk nog aangeslagen, want ze was erg close met haar vader en mist hem ontzettend.

Niet meer puur natuur

Helaas konden de kijkers van Shownieuws hun aandacht niet houden bij wat Sonja vertelde, want volgens velen was haar ‘ vernieuwde’ gezicht interessanter. Het gerucht gaat dat Sonja flink wat aan haar gezicht heeft laten sleutelen. Zo zou ze onder meer een facelift en een neusjob hebben gehad en ook niet vies zijn van een beetje botox hier en daar. Zelf heeft ze dit nooit bevestigd dus het blijft bij geruchten, maar kijkers van Shownieuws weten het zeker: Sonja is niet meer puur natuur.

Op Twitter gaan kijkers flink tekeer op het nieuwe uiterlijk van Sonja, en het lijkt niet bij hen in de smaak te vallen.

https://twitter.com/TwitHeBo/status/1332446012183638016
https://twitter.com/Madeliefjexxx/status/1332445752468140032

Tags

BOTOXOVERLEDENPLASTISCHE CHIRURGIESHOWNIEUWSSONJA BAKKERVADER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck