Kijkers Kamp Van Koningsbrugge oneens met eliminatie

Door: Tanja Brouwer
29-11-2020

In Kamp Van Koningsbrugge volgen vijftien mannen en vrouwen de opleiding tot commando. Niet om commando te worden, maar om te bewijzen aan zichzelf en aan alle anderen dat ze sterk en stoer genoeg zijn om bij de speciale eenheid te mogen. Gisteravond werd één deelnemer naar huis gestuurd, tot grote verbazing van de kijkers. Zij zagen liever een ander gaan.

‘Afwijkend gedrag’

Degene die, tot verrassing van zichzelf en alle kijkers, naar huis moest was Lotfi. De jongen had de meeste opdrachten zonder slag of stoot doorstaan, maar had het zwaar tijdens de zes uur lange nachtelijke roeitocht. Hij viel continue in slaap en leverde een minimale bijdrage. Maar dat was niet de reden dat hij naar huis moest: de rest van de groep vond dat hij ‘afwijkend gedrag’ vertoonde. Wat voor gedrag hoorde de jongen niet, en terwijl de tranen over zijn wangen rolde zei hij presentator en coach Jeroen van Koningsbrugge gedag.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Niet betrouwbaar?

Op Twitter lieten veel kijkers weten dat Lotfi’s vertrek een grote verrassing was. Zij zagen liever deelnemer Jesse vertrekken. Hij vergeet namelijk continue wat het belangrijkste aspect is van de opdracht. Wanneer ze in de nacht coördinaten moeten zoeken en precies om 6 uur ’s ochtends terug moeten zijn, vergeet hij de tijd en gaat door totdat het al lang en breed licht is. Volgens Twitteraars dus niet echt een betrouwbaar teamlid. Had hij eigenlijk naar huis gestuurd moeten worden?

Meer DenD