Kijkers lachen om bijzondere outfit Chantal uit MAFS

MAFS Chantal
Door: DitjesenDatjes
05-02-2020

Het gedrag en de wenkbrauwen van Chantal uit Married at First Sight waren al flink besproken door kijkers. Maar daar komt nu iets bij. De Haagse was in de uitzending van gisteravond namelijk in een nogal opvallende outfit te zien, die bij maar weinig mensen in de smaak viel.

Knalroze bloem

De vergelijking met Kloontje, het ‘wonderkind’ uit het Land van ooit, is door meerdere kijkers gemaakt. De volwassen vrouw had een knalroze bloem in haar haar, grote gouden oorbellen in en droeg een shirt met legerprint en roze tekst.

In een eerdere uitzending droeg ze een shirt met de tekst ‘fashionista’, maar daar voldoet ze volgens velen dus niet aan. Een aantal kijkers adviseren Chantal om mee te doen aan Hotter than my Daughter.

Scheidingspapieren?

Henk hoeft, voor hem gelukkig, niet langer te kijken naar de outfits van zijn vrouw. De man liet namelijk in de uitzending doorschemeren dat hij zelf wel doorheeft dat Chantal hem niet ziet zitten. We kunnen er dus bijna zeker van zijn dat de twee de scheidingspapieren al ondertekend hebben, zeker omdat Chantal ook al gezien is op Tinder.

 

 

 

Meer DenD