Kijkers lachen om familie Jansen uit Ik Vertrek: ‘Net de Meilandjes’

De nieuwe Meilandjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De familie Jansen van de nieuwste aflevering van het programma ‘Ik Vertrek’ weet wat hard werken is. Ray en Margriet pakken samen met hun vijf dochters de koffers en emigreren naar Frankrijk om een vervallen chateau op te knappen en dat gaat zeker niet zonder slag of stoot. Kijkers vinden dat de familie een hoop wegheeft van de Meilandjes.

Met een krap klusbudget verhuist de familie Jansen naar een vervallen chateau in Frankrijk. Het is geen vlekkeloos begin voor de familie: zo komt de net bevestigde CV-ketel kost van de muur, vliegen er ’s nachts vleermuizen door het chateau én blijkt het optrekje nog niet opgewassen te zijn tegen het noodweer waardoor de regen dwars door de muren en de plafonds heen dringt.

‘Meilandjes 2’

Het gezin wil binnen een paar maanden een aantal van de gastenkamers klaar hebben zodat er niet alleen geld uitgaat, maar ook weer binnenkomt. Het gezin werkt daarom continu aan het huis. Kijkers moeten enorm lachen om alle tegenslagen; velen vinden zelfs dat de familie een hoop wegheeft van de familie Meiland.

,,SBS6 kijken jullie mee? Meilandjes 2 hoor”, schrijft een kijker op Twitter. Maar anders dan bij de Meilandjes, wordt er door de familie Jansen helemáál niet gezeurd over al het werk, iets waar kijkers veel bewondering voor hebben. ,,Bewondering voor het dappere stel met 5 dochters. Wat er ook gebeurt ze blijven kalm. Passen zich aan. Op het oog geen ruzie of stress”, schrijft een andere kijker. ,,Diep respect voor hun wilskracht om hun droom te bereiken.”

Bewondering

Aan het einde van de Ik Vertrek-aflevering kan het gezin zelfs al de eerste gasten ontvangen. De gasten zijn direct tevreden. ,,Heel mooi. Echt heel mooi!”, zo reageert één van de gasten als hij de kamer binnenloopt. Ook kijkers reageren enthousiast. ,,2 mooie kamers. Prima! Nog 23. Nee zonder dollen. Netjes en strak”, schrijft iemand. Een andere kijker is het daarmee eens: ,,Wat opgeknapt is, is zeer stijlvol.”

Tags

FAMILIE MEILANDIK VERTREKMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck