Kijkers M leveren kritiek op ‘vals zingende’ Famke Louise

Famke Louise
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Famke Louise deed gisteravond iets heel bijzonders: ze trad op zonder autotune. In de talkshow M van Margriet van der Linden toonde ze haar zangkunsten, maar ze wist niet op iedereen indruk te maken. Veel kijkers reageerde op Twitter dat ze liever hadden dat Famke wél autotune gebruikt. 

Zonder autotune

De zangeres bracht het nummer Jouw Moment onder begeleiding van Wibi Soerjadi. Een prachtig en gevoelig lied, maar veel kijkers konden zich niet concentreren op de tekst, want de zangkunsten van Famke Louise waren volgens hen zo slecht dat ze hun oren dicht hielden. Op Twitter laten zij van zich horen.

https://twitter.com/egelprik/status/1268240441847222272

Tino Martin


Het is niet de eerste keer dat kijkers van de talkshow kritiek hebben op de artiest die live zingt. Eerder dit jaar stond Tino Martin op het podium. Hij zong het nummer ‘What Friend Are For’, maar leek de juiste toonhoogte niet te kunnen vinden. Ook toen schreven kijkers massaal op Twitter. Later gaf Tino Martin toe dat het niet goed was: ,,Ik denk dat ik er even verkeerd in zat en een verkeerd lijntje in mijn oor had”, zei hij tegen Privé tv. ,,Het is mijn schuld. Het was hier en daar niet zo zuiver.” 

Tags

FAMKE LOUISEVALS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck