Kijkers Maestro verbaasd over cijfers jurylid

Tatum Dagelet
Door: Tanja Brouwer
25-11-2019

Week na week klagen kijkers over de punten die de deelnemers van Maestro krijgen. Het wordt vaak niet eerlijk gevonden. Dat is de jury te streng voor bepaalde kandidaten maar volgens velen waren ze gisteren voor iemand juist veel te mild. Tatum vergat namelijk de laatste vier maten van het stuk, maar kreeg toch een 10 van de jury.

Cijfers

Het hele stuk dirigeerde Tatum perfect. Ze hield maat, toonde passie en had zichtbaar plezier. Maar op het laatste moment ging het helemaal mis. Ze denkt dat het stuk al afgelopen is, maar het orkest moet nog vier maten spelen. ,,Oh shit! Wat erg, jongens!”, roept ze als ze merkt dat ze de fout in is gegaan. Het publiek moet lachen net zoals het orkest en uiteindelijk Tatum zelf ook. Zeker als ze de punten van de jury hoort.

Alle kandidaten moesten twee muziekstukken dirigeren. Het eerste stuk deed Tatum al bijna perfect want ze kreeg drie negens. Het tweede stuk ging ook fantastisch, op dat einde na. Jurylid Isabelle gaf Tatum een acht, Dominic was al iets enthousiaster en gaf haar een negen. Maar Vincent was laaiend enthousiast en gaf Tatum toch een 10, tot verbazing van de kijkers.

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen