Kijkers: ‘Maxime wordt steeds irritanter’

Door: Tanja Brouwer
14-04-2020

Het programma Chateau Meiland was eerder een echt ‘feel good-programma’, maar dat lijkt veranderd te zijn. Gisteravond keken er weer duizenden mensen naar het derde seizoen van het programma, en wat ze zagen viel erg tegen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Claire zonder gordel

Uiteraard veranderen mensen als ze beroemd worden, succes hebben en weten dat mensen om ze moeten lachen. Maar volgens kijkers is vooral Maxime wel erg anders dan in het eerste seizoen van de realityserie. Het feit dat ze nu heel graag een kledinglijn wil beginnen schiet bij veel mensen in het verkeerde keelgat, want kijkers denken dat niet iedereen dat kan en je kennis moet hebben van mode, van de markt en van zaken doen.
Daarnaast kunnen veel fans van het programma niet geloven hoe Claire, het dochtertje van Maxime, wordt vervoerd in de auto. Veiligheid op de weg was al nooit een van de prioriteiten van het gezin Meiland, want het dragen van een gordel is een zeldzaamheid en ook wordt er flink wat geruzied en geschreeuwd met diegene die aan het rijden is.

Kijkers vinden het niet zo’n probleem wat de volwassenen doen, maar vinden het wel heel erg als ze zien dat kleine Clair niet in een kinderzitje zit en zelfs geen gordel om heeft. Ze zit los op de schoot van Maxime.

Dalende kijkcijfers?

De vraag is of er veel mensen afhaken met kijken en de cijfers dus flink dalen, of dat mensen ondanks hun ergernissen toch graag de avonturen van de familie Meiland blijven volgen.

Meer DenD