Kijkers nu al klaar met Five Live: ‘Haal het van de buis’

Kijkers klaar met wanproduct Linda de Mol
Door: Charlotte Wijnen
10-10-2022

Ook de tweede aflevering van de dramaserie Five Live is niet in de smaak gevallen bij kijkers. Bij de eerste aflevering klaagden kijkers al dat het programma slecht en flauw is, en de aflevering van gisteren was niet beter. Sterker nog: kijkers zapten gisteren massaal weg.

‘Sneu’

Hoewel veel mensen voor de tv zaten om de eerste aflevering van Five Live te zien, was er ook meteen veel kritiek. In de eerste aflevering nam Linda de Mol wraak op Angela de Jong, iets wat niet in de smaak viel bij de mensen thuis. ,,Je kan een ontzettende hekel aan Angela de Jong hebben, maar in een serie een look-a-like dood laten gaan gaat wel erg ver he. Sneu”, twitterde een kijker.

Ook over de serie zelf hadden kijkers weinig positiefs te zeggen. ,,Voor een komische dramaserie was het A) niet komisch en B) was het een drama om naar te kijken. En saai ook. Zonde.”

Kijkers nóg negatiever

Het was gisteren dan ook een spannende avond voor Linda: zouden kijkers deze keer wél positief zijn over haar nieuwe serie? Helaas voor Linda zijn sommige reacties nog negatiever dan vorige week. ,,Na vorige week dacht ik het kan niet slechter… Een mix van tv kantine, komt een man bij de dokter en dan op kleuterklasniveau… Wat een aanfluiting”, twittert iemand. Een andere kijker is het daar mee eens: ,,De tweede aflevering is zo mogelijk nog slechter. Haal dit maar snel weer van de buis.”

Kijkers zappen weg

Vorige week kon Linda nog rekenen op 987.000 kijkers, maar na de Angela de Jong-gate hebben veel kijkers weggezapt. Gisteren keken er 793.000 mensen naar Five Live, wat betekent dat Linda een hoop kijkers is verloren.

Meer DenD