Kijkers onder de indruk van Ryanne

Ryanne
Door: DitjesenDatjes
25-05-2020

Televisiekijkend Nederland houdt van Ryanne van Dorst. Haar programma’s, waaronder Geslacht, worden altijd goed bekeken en ze heeft de lachers op de hand in onder meer Ranking the Stars. Gisteravond wist ze de kijkers van de Gevaarlijkste Wegen van de Wereld te vermaken. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Uitgelachen

Samen met Famke Louise reed Ryanne door Rwanda, waar de twee gevaarlijke wegen trotseerde en kennismaakten met de lokale bevolking. In de auto probeerde Ryanne een aantal moeilijke gespreksonderwerpen aan te snijden, maar Famke leek erg gesloten. En dat terwijl voor Ryanne geen een onderwerp taboe is en ze honderduit sprak over alle moeilijkheden in haar leven. Op Twitter schrijven mensen hoe groot het contrast is tussen de twee vrouwen. Zo vond Famke het niet leuk dat een een groep kinderen moest lachen toen ze Rianne en Famke zagen, waarschijnlijk omdat ze bijna nooit blanke mensen zien. ,,Wij zijn toch ook gewoon mensen. Je gaat toch niet elkaar uitlachen. We zijn hier gewoon op bezoek”, zei Famke boos vanuit de uit. Ondertussen stond Ryanne tussen de groep kinderen en lachte met hen mee. ,,Ze zijn hartstikke lief hoor, maar je moet gewoon even met ze praten”, zei ze. 

Tweets

Kijkers waren zo onder de indruk van de manier waarop Ryanne de 21-jarige Famke op een positieve manier corrigeerde en uiteindelijk toch aan het praten kreeg, dat ze willen dat de vrouw de vaste bijrijder wordt in het programma.


Meer DenD