Kijkers Over Mijn Lijk in tranen om overleden Patrick

Kijkers in tranen om overleden Patrick
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Elke aflevering van het programma Over Mijn Lijk is aangrijpend en ontroerend, maar gisteren lag de meeste nadruk op Patrick. Hij vierde zijn verjaardag, waarvan hij vermoedt dat het zijn laatste is. Kijkers houden het niet droog. ,,Tranen en nog meer tranen.”

‘Ik denk dat dit de laatste is’

Patrick lijdt aan darmkanker en het ziet er niet goed uit. In de aflevering van gisteren zagen we dat Patrick zijn verjaardag viert, waarvan hij vermoedt dat het zijn laatste is. ,,Van man tot man, denk ik dat het de laatste is”, zegt Patrick.

Zijn moeder overleed ook aan darmkanker, en Patrick hoopt dat hij haar weer tegenkomt. Daarom heeft hij besloten zich alsnog te laten dopen op zijn 32ste. Hij zegt dat hij bij ‘de juiste poort’ wil eindigen, waar hij hopelijk zijn moeder weer treft.

Kijkers diepbedroefd

Inmiddels is Patrick overleden, en kijkers hielden het daarom niet droog tijdens deze aflevering. ,,Tranen en nog meer tranen. Lieve Patrick je moeder zal zeker aan de hemelpoort op je wachten!”, twittert een kijker. En een ander: ,,Ach Patrick… Zo graag je moeder weer willen zien… Dit raakt mij zo.”

Kijkers waren ook diep onder de indruk van de ceremonie van de doop. Vanwege de coronaregels vond de doop plaats op een parkeerterrein van een tuincentrum. ,,Wat prachtig, de doop van Patrick. Wat een mooie vriendenkring. Wat een kracht en wat een sterkte”, vindt een kijker.

Tags

OVER MIJN LIJKTIM HOFMANTRANEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck