Kijkers schrikken van Beau van Erven Dorens: ‘Ronduit smerig’

Door: Charlotte Wijnen
05-12-2022

Kijkers zijn behoorlijk geschrokken van een actie van Beau van Erven Dorens in zijn programma ‘Isola di Beau’. Samen met zijn twee gasten besluit Beau te gaan vissen, waarna hij een deel van de vangst rauw opeet…

In ‘Isola di Beau’ ontvangt presentator Beau van Erven Dorens iedere week twee gasten in een villa op het Italiaanse eiland Sardinië. In de aflevering die gisteren zien was, kwamen correspondent Olaf Koens en actrice Hanna Verboom langs. Olaf vertelde onder meer over zijn werk aan de frontlinies en Hanna over haar mentale problemen.

Rauwe vis

Maar naast de persoonlijke gesprekken, worden er uiteraard ook leuke uitjes gemaakt. Zo ging het drietal vissen. Beau vangt een vis en snijdt het dier vervolgens open. ,,Dit ziet er zo mooi uit”, zegt Beau. ,,Schitterend!”

‘Ik schrik hiervan’

En dan doet Beau iets wat kijkers niet zagen aankomen. Zonder de vis schoon te maken en te bereiden, zet hij zijn tanden in de rauwe vis. Op Twitter reageren kijkers geschrokken. ,,Snijdt Beau nu rauwe vis open en eet die zo op?”, schrijft een kijker met een foto van Beau die smakelijk van de vis aan het eten is. En een ander: ,,Ik schrik even van Beau. Ronduit smerig.”

Meer DenD