Kijkers The Masked Singer kritisch op Gerard Joling: ‘Hele blauwe ogen’

Kijkers vinden ogen te blauw
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Vrijdagavond is het nieuwe seizoen van The Masked Singer begonnen. Hoewel er dit seizoen een aantal veranderingen zijn doorgevoerd, valt vooral het opvallende uiterlijk van Gerard Joling op bij de kijkers thuis.

Het mateloos populaire programma is wederom te zien op RTL 4. Monica Geuze is dit jaar toegevoegd aan het jurypanel. Ze voegt zich bij Loretta Schrijver, Carlo Boszhard, Buddy Vedder en Gerard Joling. Het publiek was vrijdagavond vooral kritisch over het uiterlijk van het laatstgenoemde jurylid.

‘Blauwe ogen’

De kijkers zijn kritisch over zijn ogen, want die zien er wel heel erg blauw uit. ,,Geer heeft een verkleed momentje”, schrijft iemand op Twitter. Een ander vraag zich af ‘hoeveel kilo make-up’ Gerard op heeft. Zelf geeft de zanger aan het begin van de uitzending een verklaring voor zijn blauwe ogen. Hij laat weten dat hij lenzen in heeft, omdat zijn bril niet goed is.

‘Achterlijk mooi’

Presentator Ruben Nicolai liet eerder aan Veronica Superguide weten dat het nieuwe seizoen nog spectaculairder gaat worden. ,,De pakken zijn dit jaar zo achterlijk mooi”, aldus Nicolai, die erkent dat er in het verleden kritiek is geweest op bepaalde pakken. ,,Vroeger vonden mensen de maskers dan wel mooi, maar voor de rest zaten er dan gewone kleren onder. Die kritiek gaan we niet meer krijgen, denk ik.”

Tags

GERARD JOLINGTHE MASKED SINGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck