Kijkers The Masked Singer razend enthousiast over Nick: ‘Je hebt Simon niet nodig’

Kijkers The Masked Singer razend enthousiast over nick
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Gisteravond was het eindelijk zo ver: de finale van The Masked Singer. Wekenlang konden mensen speculeren over wie er nu precies mee deed. Niemand minder dan Jeroen van der Boom won deze editie van het programma. Ook Nick Schilder maakte zijn opwachting in het programma, en de kijkers waren razend enthousiast.

Alle finalisten mogen in de laatste aflevering een duet zingen. Nick zong een duet met de pinguïn, maar kon het niet laten om nog even een grapje te maken over zijn breuk met Simon. ,,Ik was eigenlijk klaar met duo’s, maar voor jou maak ik een uitzondering”, grapt hij tegen de pinguïn. Niet veel later moest de pinguïn het veld ruimen: wekenlang zat Lone van Roosendaal verstopt in het pak.

Goed in de smaak

Het duet valt goed in de smaak, want ook de jury is razend enthousiast. ,,Dit is te mooi!”, zo roept Loretta Schrijver uit. ,,Hier wil je gewoon de hele dag en nacht naar luisteren. Jullie zijn een match made in heaven.” Ook de kijkers thuis zijn te spreken over het duet. Ze vinden zelfs dat Nick beter klinkt zónder Simon. ,,Nick heeft Simon niet nodig hoor. Wat een stem heeft die man”, schrijft een kijker op Twitter.

Eigen album

Nick kijkt, naar eigen zeggen, uit naar zijn toekomst zonder Simon. Aan Shownieuws liet hij afgelopen week weten dat hij bezig is met een eigen album en een tour. ,,Volgend jaar ga ik zeer waarschijnlijk zelf een tour doen en een album uitbrengen. Dat is behoorlijk hard werken en aanpoten.” Volgens de Volendammer was 2022 een heftig jaar. ,,Afgelopen jaar was een turbulent jaar”, blikt Nick terug.

Tags

NICK EN SIMONNICK SCHILDERTHE MASKED SINGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck