Kijkers TVOH haken massaal af: ‘Geen Glennis voor mij!’

Glennis Grace
Door: DitjesenDatjes
03-07-2021

Glennis Grace gaat vanaf het nieuwe seizoen van The Voice of Holland plaatsnemen op de rode stoel van Jan Smit. Directeur content van RTL Nederland, Peter van der Vorst, kan zijn geluk niet op. Veel Nederlanders zijn echter een stuk minder enthousiast.

Beste zangeres van Nederland?

Peter laat weten dat Glennis alom geprezen is al een van de beste zangeressen van Nederland. Maar daar denken veel Nederlanders en kijkers van The Voice of Holland toch anders over. Op Twitter schrijven mensen dan ook volop over de volgens hun slechte keus van Van der Vorst.

,,Eerst Trijntje, dan Lil’Kleine en nu Glennis Grace. Ik ben er klaar mee. Afschuwelijke mensen”, schrijft een teleurgestelde kijker op Twitter. ,,Yes, nog een reden om TVOH niet te kijken!”, en ,,Sorry TVOH, ik haak nu af. Geen Glennis Grace voor mij. Bah”, schrijven anderen.

Een punt van kritiek dat veel Twitteraars aanhalen is de nogal luide stem van Glennis Grace. Er zullen veel liefhebbers van zijn, maar ook veel mensen vinden dat ze nogal schreeuwt, of zoals een Twitteraars schrijft: ‘krijst’.

Ruzies met Anouk?

Toch zijn er ook kijkers van TVOH die er positieve kanten aan zien. Zo laten een paar mensen weten dat ze denken dat het enorm gaat knallen tussen Anouk en Glennis, die beiden hun mening niet onder (rode) stoelen of banken steken. ,,Ik verheug me al op de fifties met Anouk”, schrijft iemand. Hoe dan ook: Glennis in THVOH zal interessante televisie opleveren, waar sommigen van smullen, en anderen van wegzappen.

Meer DenD