Kijkers twitteren massaal over Married at first Sight: ‘Wenkbrauwen en geboycotte bruiloft’

MAFS
Door: DitjesenDatjes
07-01-2020

De eerste twee afleveringen van Married at first Sight zijn gisteravond weer uitgezonden. Kijkers konden genieten van een paar stellen die elkaar ontmoetten en zelfs al in het huwelijksbootje stapten. Ouders die de bruiloft boycotten en de opmerkelijke Chantal maakten de tongen los op.

Ouders afwezig op bruiloft

Een bruiloft is voor het bruidspaar misschien wel de belangrijkste dag van hun leven. Voor politie-agent Thierry geldt dat ook, maar helaas steunt zijn familie hem niet. Zijn deelname aan het programma wordt door zijn ouders niet goedgekeurd, en vader en moeder hebben dan ook besluiten niet aanwezig te zijn bij de bruiloft. De blonde Sanne, die naar eigen zeggen normaal op bad boys valt, zal de twijfels bij zijn ouders weg kunnen nemen. Tijdens de bruiloft leken de twee een match te zijn.

Opvallende wenkbrauwen

Waar ook over gesproken werd is de opvallende Chantal. De vrouw, die vol met tatoeages zit, liet al weten niet gediend te zijn van een man die zijn schaamhaar en okselhaar laat staan. Op Twitter hebben kijkers het ook over beharing, maar dan dat van Chantal. De vrouw heeft haar wenkbrauwen tekenen, en volgens velen is het nét wat te zwart geworden.

https://twitter.com/HHF1920/status/1214310305926279169

 

 

Meer DenD