Kijkers Tygo in de GHB verbijsterd door ‘domme actie’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Al meteen na de eerste aflevering van Tygo in de GHB kon Tygo Gernandt rekenen op veel kritiek. Hij zou beweren dat alle beelden in het Brabantse dorp St. Willebrord zijn opgenomen, maar bewoners weten dat dit niet zo is. Ook na de tweede aflevering zijn er veel kijkers die niet blij zijn met bepaalde beelden.

Auto

De 28-jarige Junita is ernstig verslaafd aan GHB. Door drugsgebruik is ze paranoïde geworden, en vindt ze het eng om de straat op te gaan. Toch moeten er boodschappen gehaald worden, en dat doet ze samen met twee vrienden. Net zoals Junita zijn ook Hans en Dries ernstig verslaafd aan GHB. Hoewel de supermarkt zich maar drie straten verderop bevindt, kiest het drietal ervoor om de auto te pakken. Onder invloed kruipt Hans achter het stuur.

Cameraman

Alle drie hebben ze geen autogordel om, en dat terwijl Hans als een gek rijdt. Daarbij houdt hij ook nog eens zijn telefoon in zijn hand. Kijkers wisten niet wat zij zagen. Want waarom heeft niemand hen tegengehouden toen ze in de auto stapten. En wat als er iets was gebeurd? Ook kunnen velen niet begrijpen dat een cameraman in de auto is gestapt.

Tygo Gernandt heeft vanochtend op NPO Radio 2 uitgelegd waarom ze ervoor kozen het drietal te laten rijden. Tegen Edwin Evers vertelde hij dat ze wilden laten zien hoe het in het echte leven eraan toegaat. Ook beweerde Tygo dat er geen cameraman in de auto zat, maar dat er een camera in de auto was opgehangen.

https://twitter.com/hoodadam/status/1069698195540885504

https://twitter.com/Nensiepensie/status/1069707216368910337

 

Tags

AUTOBRABANTGEVAARLIJKRIJDENTYGO GERNANDTTYGO IN DE GHB

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck