Kijkers verbolgen over déze exit in Het Perfecte Plaatje: ‘Zwaar onterecht’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nog maar vier kandidaten streden gisteren om een plekje in de finale van Het Perfecte Plaatje te bemachtigen. Het was een spannende aflevering, en kijkers zijn flink verbolgen over de afvaller van deze week. ,,Zwaar onterecht.”

De finale vindt plaats op Bonaire, dus er stond een hoop op het spel. Maar helaas vloog Juvat Westendorp er net voor de finale uit. De acteur, die ook wel als publieksfavoriet van dit seizoen wordt gezien, werd in de aflevering van gisteren het slechtst beoordeeld door de jury.

‘Waardeloos!’

Toen duidelijk werd dat Juvat het veld moest ruimen, barstte de bom op Twitter. ,,Waardeloos, Juvat eruit. Zwaar onterecht’, schrijft een kijker.

Een ander hoopt dat de acteur zijn talent voor fotografie nog verder gaat ontwikkelen. ,,Juvat niet in de finale. Dat kan gewoon niet. Jammer dat er geen overall view is en alleen naar dat moment wordt gegeken. Juvat is overall gewoon echt de beste met voornamelijk topfoto’s. Please ga verder. Je hebt talent.”

Ophef om naaktshoot Georgina

Onlangs ontstond er flink wat commotie rondom een naaktshoot van Georgina Verbaan, die werd gefotografeerd door Juvat. Georgina vertelde meteen dat ze absoluut niet naakt wilde, en omdat de shoot toch doorging, hadden kijkers het idee dat ze niet vrijwillig uit de kleren ging.

Jurylid William Rutten benadrukte na de uitzending dat dit niet het geval was en Juvat wist Georgina tijdens de shoot volledig op haar gemak te stellen. Hierdoor kreeg hij er een flink aantal fans bij.

Tags

GEORGINA VERBAANHET PERFECTE PLAATJEJUVAT WESTENDORP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck