Kijkers vergelijken Sophie Hilbrand met Anouk: ‘wat ziet die er slecht uit zeg’

Sophie Hilbrand ziet er uit als een bejaarde vrouw van 75
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Anouk is te gast bij Khalid & Sophie in de show om haar nieuwe plaat te promoten. Kijkers blijken niet geïnteresseerd te zijn in de nieuwe muziek van de zangeres, maar vooral gefixeerd te zijn op de rimpels in het gezicht van Sophie Hilbrand…

,,Anouk heeft een nieuwe plaat! En wat voor één!” schrijft het Instagram-account van Khalid & Sophie bij een fragment uit de show. ,,Haar album Deena & Jim is een van haar risicovolste ondernemingen tot nu toe. Geen rock, niet Nederlandstalig en de band werd ingeruild voor een Philharmonisch orkest”. Met een gemiddelde aantal views van 100.000 per video op Instagram, stijgt het fragment van Anouk er enorm uit die bijna 750.000 keer is bekeken. In de reacties onder de video wordt vol lof over het diepe gesprek tussen Anouk (48) en Sophie (48) gesproken. Ook komt er een behoorlijke discussie op gang compleet ‘off topic’ over het uiterlijk van de vrouwen.

‘Ziet eruit als 75 jaar’

,,Wat ziet die Sophie d’r uit zeg ze is net zo oud als Anouk”, schrijft een kijker. Een andere kijker schrijft een reactie die wel 202 likes ontvangt: ,,Men is aan het veel Botox en chirurgie gewend geraakt dat men niet meer weet dat je ook normaal ouder kan worden. Sophie ziet er prachtig uit”. Niet iedereen is het hiermee eens en de discussie barst los. ,,Nee dit heeft niks met botox te maken, ze is nog 48 jaar maar ze ziet er uit als 75. Zo ziet een 50 jarige er niet uit”.

Niet iedereen begrijpt waarom deze discussie ontstaat onder een video die gaat over het omgaan met angsten en de dood. ,,Wat heeft dat nou weer hiermee te maken? En waarom zou je zoiets zeggen?” vraagt een andere volger zich af. Het account van Khalid & Sophie laat alle reacties wel staan maar geven er geen reactie op.

Tags

ANOUKKHALID & SOPHIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck