Kijkers Vier Handen Op Eén Buik diep onder indruk van Karin Bloemen

Karin Bloemen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Fans van het televisieprogramma ‘Vier Handen Op Eén Buik’ waren gisteravond diep onder de indruk van Karin Bloemen. De zangeres steunde de 19-jarige Nikita die in verwachting was van haar eerste kindje. Karin’s steun voor de zwangere Nikita kan op een hoop lof van de kijker rekenen.

Nikita heeft een moeilijke jeugd gehad waarin ze een moeder en een vader miste. Toen zij zwanger raakte van haar vriend Sven, wilde Nikita alles op alles zetten om een stabiele thuisbasis te realiseren voor haar kleine spruit.

Ziekte

Sinds kort heeft Nikita weer contact met haar moeder, die lijdt aan COPD. In het programma wordt duidelijk dat haar moeder geen grote kans maakt om dit te overleven. Karin staat Nikita bij als haar moeder ineens steeds zieker wordt. Ze geeft haar de tip om met haar moeder liefdevolle herinneringen van vroeger op te halen. ,,Je moet misschien vragen: wat vind jij wat dat ik moet doen als moeder? Dan kan ze advies geven als moeder, in plaats van de schaamte die ze heeft.” 

De reacties op Karin’s steun zijn overtuigend positief. Kijker prijzen haar en Nikita. ,,Wat is Karin een topwijf”, en ,,Wat een fijne aflevering. Lief stel en Karin is echt een engel.”

https://twitter.com/kel_v_s/status/1338942942736740355?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1338942942736740355%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rtlboulevard.nl%2Fentertainment%2Fshowbizz%2Fartikel%2F5203415%2Flovende-reacties-op-karin-bloemen-vier-handen-op-een-buik

Tags

KARIN BLOEMENVIER HANDEN OP EEN BUIK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck