Kijkers Vier Handen Op Eén Buik vol lof over Jaimie Vaes

Jaimie Vaes|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Rapper Lil’ Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes zijn over het algemeen niet de publieksfavoriet. Toch zorgde haar optreden in televisieprogramma Vier Handen Op Eén buik voor een hoop positieve reacties. Kijkers gingen los op Twitter en gaven toe best onder de indruk te zijn van Vaes.

In Vier Handen Op Eén buik worden jonge moeders bijgestaan door bekende moeders, bij de zwangerschap en geboorte van hun kind. Deze week was de beurt aan Jaimie (31), die de negentienjarige Jasmijn hielp met alles rondom haar zwangerschap.

Zwanger

In de aflevering zien we hoe Jasmijn geholpen wordt door Jaimie. De tiener is hoogzwanger van Majid, maar is niet meer samen met hem. Aangezien zij zelf geen vast inkomen heeft wordt zij financieel volledig ondersteund door haar ex. ,,Hij heeft me een auto gegeven, zodat ik makkelijker boodschappen kan doen.”

Jaimie geeft Jasmijn waardevol advies over haar financiële situatie. Ze drukt haar op het hart zelf financieel onafhankelijk te worden. ,,Ze moet wel beseffen dat als Majid wegvalt, ze nóg iemand heeft om voor te zorgen”, aldus de verloofde van rapper Lil’ Kleine. Vervolgens neemt Jaimie de aanstaande moeder mee naar een budgetcoach.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Uiterlijk

De hulp van Jaimie valt in de goede smaak bij de kijker. Velen geven toe in eerste instantie vooral bezig te zijn met haar ‘plastic’ uiterlijk. Maar al snel geven kijkers toe dat ze diep onder de indruk zijn van Vaes.

,,Ik vond Jaimie er altijd best arrogant uit zien. Maar als ik haar zo hoor praten, vind ik haar echt een onwijs lieve vrouw”, schrijft een kijker. Anderen staan haar bij. ,,Iedereen heeft commentaar op Jaimie, maar wat een prachtige vrouw met een lief zorgzaam innerlijk is zij”.

https://twitter.com/TrulyHabitual/status/1346545265059246080
https://twitter.com/LilyBarclay2008/status/1346549295965741056
https://twitter.com/prins_lennart/status/1346548979799097344

Tags

JAIMIE VAESLIL' KLEINELOFREACTIESVIER HANDEN OP EEN BUIK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck