Kijkers weten zeker: ‘Boer Jan dumpt deze vrouw’

Door: DitjesenDatjes
10-04-2020

De strijd om het hart van boer Jan gaat nog tussen twee vrouwen: Nienke en Vera. Kijkers konden de afgelopen dagen via de Instagram van Boer zoekt Vrouw laten welke vrouw zij denken dat boer Jan uiteindelijk op valt. En het antwoord blijkt erg unaniem te zijn!

Ochtendhumeur

Maar liefst 82 procent van de stemmers denkt dat Nienke mag blijven van boer Jan op de boerderij en dat Vera dus naar huis wordt gestuurd. Wie weet denken de kijkers dat wel doordat Vera een nogal opmerkelijke karaktereigenschap heeft: ze heeft een knaller van een ochtendhumeur. Ze wil eerst koffie en dan pas met iemand praten. Zelfs boer Jan mocht niet vragen in de ochtend of ze nog broers en zussen heeft want volgens haar is dat ‘meteen de diepte ingaan’.

Vera was ook diegene die het absoluut niet aantrekkelijk vond dat boer Jan soms drugs gebruikt. Froukje daarentegen vond het geen probleem, en dat lijkt met meer dingen zo te zijn. Van een chagrijnige bui tijdens de logeerweek heeft zij nog geen last gehad en ze zat gezellig te kletsen met de cliënten van Jan’s zorgboerderij.

Juiste vrouw al naar huis?

Hoewel kijkers Nienke dus een leuke meid vinden, waren er toch veel teleurgesteld in de keuze van Jan. Hij stuurde afgelopen week Froukje naar huis en volgens veel kijkers, waaronder Steffi en Roel, was zij de juiste vrouw voor de boer.

Meer DenD