Kijkers weten niet wat ze zien in ‘Trouwen in het Buitenland’

Door: DitjesenDatjes
23-07-2019

Duizenden mensen zaten tot vorige week iedere maandag te kijken naar Chateau Meiland, maar nu dat is afgelopen wordt het nieuwe programma ‘Trouwen in het Buitenland’ uitgezonden. De eerste aflevering was meteen een hele opmerkelijke, want er werd massaal getwitterd over het ‘asociale’ bruidspaar.

All Inclusief

Cindy en Bryan willen trouwen in Turkije. Samen met al hun gasten reizen ze af naar een All Inclusive hotel met een privéstrand. Het bruidspaar verwacht heel wat van het hotel, want het is tenslotte ‘all inclusief’, maar in Turkije komen ze erachter dat dat niet betekent dat het hotel alles gratis voor je regelt. Daar waren ze nogal verbaasd over. Zo was de avondmaaltijd tijdens de bruiloft, die genuttigd moet worden op het strand, niet inbegrepen bij de prijs. Cindy en haar moeder vonden dat héél bijzonder, want wat maakt het uit of je in het restaurant zit of dat je het eten op het strand eet? Uiteindelijk zijn ze zelf naar de supermarkt gereden om hun eigen eten te regelen.

Ook het strand afzetten speciaal voor hun bruiloft kon het hotelpersoneel niet regelen. Andere bezoekers betalen immers ook om op het strand te liggen. Daar weten Bryan en zijn vrienden wel wat op. Ze plakken over papiertjes met ‘privé-feest’ op, zodat mensen weten dat ze daar niet mogen zijn. Hoewel het bruidspaar natuurlijk niet heeft betaald voor dat strand.

Bruidstaart

Dan was er nog de bruidstaart, die Bryan vanuit Nederland had meegenomen naar Turkije. Mee in de bus, door de douane en als handbagage mee het vliegtuig in. In het hotel mocht de taart in de koeling. Ongeveer drie dagen na het kopen van de taart werd die opgegeten. Kijkers vonden het daarnaast onvoorstelbaar dat Cindy en Bryan allebei een zonnebril ophadden toen ze hun geloften voorlazen en dat Bryan het bruidsboeket uit de tuin van het hotel plukte. Want ‘ze groeien toch weer aan.’

 

 

Meer DenD