Kijkers wild over Make Up Your Mind: ,,Peter R. de Vries in drag is alles wat 2021 nodig had”

Door: Ditjes en Datjes
16-05-2021

BN’ers schitteren – in het geheim – als echte drag queens op het podium in het programma ‘Make Up Your Mind’. Het doel van de juryleden is dan ook: Welke BN’er zit er achter all die make-up? Als Peter R. de Vries zich onthult valt iedereen van zijn stoel…

Alleen al het raden van welke BN’er er op het podium staat als drag queen vinden de kijkers al om te smullen. Er is veel lof voor Carlo Boszhard’s programma Make Up Your Mind. Twitter staat roodgloeiend met tweets als ,,Wat een top programma” en „Wow, wat een geweldig programma was dit! Daar mag gerust een heel seizoen van komen”. Kijkers zijn zo’n fan van de show dat er zelfs een petitie is gestart in de hoop dit te verwezenlijken.

Verbazingwekkend

Barry Atsma is de grote winnaar van de show. Hij is zo goed vermomd als travestiet dat geen enkel jurylid hem herkent. Terwijl de kijker van de ene verbazing in de andere valt, is de meest verbazingwekkende onthulling is toen Peter R. de Vries de prijs ging uitreiken. Ook de misdaadverslaggever was getransformeerd als drag en was vrijwel onherkenbaar.

Respect voor Peter R. de Vries

Kijkers reageren lyrisch wanneer de Vries zich onthult. ,,Ok ik vind Peter R. de Vries af en toe echt om achter het behang te plakken. Maar voor vandaag respect” schrijft een Twitteraar. ,,Eén van de weinige keren dat ik zoveel leuke reacties lees dat Peter R. de Vries op tv is” plaatst een andere kijker.

Fans noemen dit zelfs ‘Het televisiemoment van het jaar’ en de RTL 4 show wist zelfs 1,2 miljoen kijkers te boeien. Dit is een enorme opluchting voor Carlo Boszhard en zijn liefje Herald Adolfs, die de breinen zijn achter Make Up Your Mind. Dit is namelijk hun eerste grote studioprogramma dat ze zelf hebben geproduceerd. Naast dat de reacties van kijkers positief zijn, is het programma een kijkcijferkanon geworden.

Meer DenD