Kijkers zetten vraagtekens bij MAFS door déze fout

Vraagtekens bij MAFS
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na de date van Maurice en Dennis lijkt het stel een match made in heaven. Maar dat Maurice nu ineens wél gekoppeld is aan een man die bij hem past, vinden kijkers vreemd. Want waarom werd hij eerst gematcht met Arjan?

Het Married at First Sight avontuur van Maurice had een slechte start, maar lijkt toch goed te eindigen. Toen Arjan de handdoek in de ring gooide, stonden er plotseling drie nieuwe mannen klaar om Maurice te leren kennen.

Vraagtekens

Patrick, Davide en Dennis zijn de nieuwe mannen waar Maurice het MAFS-avontuur mee aangaat. In de aflevering van gisteren had Maurice een date met Dennis. Dit klikte zó goed, dat kijkers al spreken van een match made in heaven.

Maar bij de nieuwe match worden ook veel vraagtekens geplaatst. Wanneer de experts meteen ervoor hadden gekozen om Maurice te koppelen aan Dennis, was hem veel verdriet bespaard gebleven.

Is Maurice om déze reden gekoppeld aan Arjan?

,,Hoe kan het dat Dennis en Maurice niet meteen gematcht zijn?!”, vraagt een kijker zich af op Twitter. Een ander ander denkt daar het antwoord op te weten. ,,Dat was te saai geweest. Elk seizoen heeft minstens 1 koppel nodig waar de media op los kan gaan”, concludeert de kijker. Werd Maurice enkel gekoppeld aan Arjan vanwege de kijkcijfers?

Tags

ARJANKIJKCIJFERSMAFSMARRIED AT FIRST SIGHT .MAURICEVRAAGTEKENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck