Kijkers zijn nieuw seizoen Expeditie Robinson nu al zat

Expeditie Robinson
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Toen het afgelopen seizoen van Expeditie Robinson met bekende Nederlanders werd uitgezonden waren kijkers boos: ze zijn de bekende mensen zat, vonden dat er valsgespeeld werd en de afleveringen zouden veel te saai zijn. Maar ook de nieuwe serie van het survivalprogramma, dat alleen op Videoland te zien is, valt niet in de smaak.

‘Spannender en harder’

In dit seizoen, gepresenteerd door Geraldine Kemper en de Vlaamse Bartel van Riet, strijden onbekende Nederlanders en Belgen tegen elkaar. Dit seizoen zou spannender en harder zijn dan dan de vorige, iets wat kijkers graag leken te willen. Maar nu lijken ze daar op terug te komen. Er zou nu te veel rivaliteit zijn!

Vooroordelen

Toen de Belgen en de Nederlanders elkaar voor het eerst op het eiland zagen lieten de Belgen meteen weten niet zo van Nederlanders te houden. Een iemand zei dat Nederlanders aardig doen, maar zodra je weg bent ze over je gaan roddelen. Een andere Vlaming, Liesbeth, vond dat de Nederlanders te snel de taken wilden verdelen, terwijl zij nog wilde bijkomen van de bootreis. ,,De Nederlanders zijn verbaal heel sterk, maar zo zijn Nederlanders”, zei de vrouw. ,,Ze komen heel zelfverzekerd over.”

Volgende week strijden de Belgen en Nederlanders voor het eerst tegen elkaar in een proef. Dat moet blijken of de Belgen gelijk hebben, en de Nederlanders inderdaad een grote mond hebben maar niet zo veel presteren.

 

 

https://twitter.com/Stefanie023/status/1220470236429914117

https://twitter.com/heyitschelsy/status/1220465354343964677

https://twitter.com/daphne__x/status/1220449620918263823

https://twitter.com/PippinToek/status/1220445077199380496

Tags

BELGIEEXPEDITIE ROBINSONNEDERLANDREACTIESSTRIJDTWITTER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck