Kilo’s vliegen eraf bij Frans Duijts

Door: DitjesenDatjes
09-09-2019

De kilo’s vliegen eraf bij Frans Duijts. De volkszanger heeft enkele weken geleden een maagverkleining ondergaan en nu al merkt hij resultaat. Hij deelt zijn weegmoment met al zijn volgers op Instagram!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Moe

109.8 weegt Frans Duijts tegenwoordig. Vanochtend ging hij op de weegschaal staan en hij was erg blij met het cijfer wat hij zag. ,,Dat is lang geleden! Onder de 110 kg. -12 kg”, schrijft hij bij de foto van zijn weegschaal. Het afvallen gaat sinds de maagverkleining, zo’n twee weken geleden’, dus al twaalf kilo verloren. Voor de operatie woog Frans 122 kilo, en ondanks verschillende afvalpogingen raakte hij die maar niet kwijt. ,,Mijn lichaam is gewoon moe geworden van alle pogingen”, zegt hij. De motivatie voor de ingreep was zijn gezondheid, want als vader van drie kinderen wil hij natuurlijk zo lang moeilijk leven om hen en misschien wel zijn toekomstige kleinkinderen te zien opgroeien.

Mensen die geïnteresseerd zijn in zo’n operatie kunnen op het instagramaccount van Diana Gabriels beelden bekijken van de operatie van Frans. Met toestemming van de zanger is de hele operatie gefilmd en de medisch consulente heeft vervolgens delen daarvan op sociale media gepost.

Meer DenD