Kim Feenstra aan mensen met kinderwens: hou hoop en heb lief

Door: DitjesDatjes
17-06-2021

Kim Feenstra heeft er geen geheim van gemaakt dat ze een moeilijke weg heeft afgelegd om in verwachting te raken. Daarom begrijpt het 35-jarige model, dat dankzij ivf-behandelingen zwanger raakte en in oktober beviel van zoon Brooklyn, dat mensen met een kinderwens het moeilijk hebben. Kim wenst ze sterkte en hoopt dat zij ook ooit zo’n “wondertje” mogen ervaren.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het model geniet ontzettend van het moederschap. “Hij is makkelijk en vind alles prima. Het samenzijn vind ik het mooiste wat er is. En dat hij met mij mee kan als ik moet werken. Dat hij al zoveel ziet en leert.”

Al langer droomde Kim ervan om moeder te worden en ze is “FUCKING dankbaar” dat die droom is uitgekomen. “Dat zo een klein (nu nog) wondertje zoveel groots en moois brengt in ons leven, vind ik heel bijzonder.”

Het model hoopt dat iedereen met een kinderwens dat ook mag ervaren. “Oprecht. Want ik weet dat een (onvervulde) kinderwens pijnlijk, eenzaam en hard kan zijn. Hou hoop en heb lief. Het leven kan je nog wel eens verrassen.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD