Kim Feenstra haalt uit naar ‘hypocriete’ Femke Halsema

||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kim Feenstra vindt dat er zondag tijdens het anti-coronaprotest in Amsterdam te veel politiegeweld is gebruikt. Op Instagram haalt ze keihard uit naar Femke Halsema. ,,Hypocriete tuttebel.”

Ondanks een verbod kwamen er zondag zeker tienduizend mensen naar het Museumplein om te protesteren tegen het coronabeleid. Rond de middag werd de sfeer steeds onrustiger en stond het publiek te joelen, terwijl de politie opriep het plein te verlaten.

Politiegeweld

Vier agenten raakten gewond toen enkele demonstranten door een blokkade van agenten heen probeerde te breken. In totaal werden dertig mensen aangehouden voor onder andere mishandeling, verboden wapen bezit en belediging. Er werden paarden en politiehonden ingezet en een aantal agenten heeft geweld moeten gebruiken.

Online verschenen meerdere video’s waarop te zien was hoe agenten en demonstranten elkaar aanvielen. Kim Feenstra is woest nadat de politie geweld gebruikte en spreekt Femke Halsema daar hard op aan.

‘Of zit je mond vol van onzin verkondigen?’

,,Kun je ook eens een keer je deftige mond opentrekken over het politie geweld wat plaats vond in jouw stad afgelopen zondag?”, sneert ze onder een bericht van de burgemeester op Instagram. ,,Of zit je mond vol van onzin verkondigen? Je bent geen burgemeester met een hart voor mensen als je doet alsof je niet weet waar ik het over heb. Hypocriete tuttebel noem ik dat.”

Tags

FEMKE HALSEMAKIM FEENSTRASNEER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie