Kim Feenstra maakt indruk met ‘bikinibody’

Kim Feenstra
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het zomerse weer vraagt om een luchtige outfit en Kim Feenstra deelt een ‘pikant’ kiekje. Volgers zijn onder de indruk van haar prachtige figuur.

Na de zwangerschap van zoon Brooklyn heeft Kim haar prachtige figuur weer helemaal terug. Mede dankzij haar modellen-genen zijn de zwangerschapskilo’s er bij het topmodel afgevlogen. En daar mag ze trots op zijn natuurlijk.

‘Hot mama’

Kim deelt vanuit het Sir Joan Hotel op Ibiza de sexy foto. ,,Waar heeft je kind gezeten. Wat een figuur”, vraagt een volger zich af. Ook verschillende BN’ers valt het sexy kiekje op. ,,Hot mama!”, reageert Estelle Cruijff.

Tweede kindje?

Kim liet al eerder weten dat de wens naar een tweede kindje groot is. ,,We zouden heel graag nog een broertje of zusje willen geven aan Brooklyn. En ook voor onszelf meer dan welkom”, schreef ze op Instagram.

Maar een natuurlijke zwangerschap zit er voor haar waarschijnlijk niet in, iets wat Kim maar al te goed beseft. ,,Het is niet easy peasy. Ik ben al heel dankbaar voor wat ik nu heb. Wat komt dat komt, wat niet komt dat mocht dan niet zo zijn. Ik geniet elke dag van dit wonder.” Kim raakte dankzij ivf-behandelingen zwanger van Brooklyn.

Tags

KIM FEENSTRA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie