Kim Feenstra over opvoedstruggles: ‘Het is niet altijd makkelijk’

Kim Feenstra vindt opvoeden niet altijd makkelijk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Kim Feenstra doet een boekje open over het moederschap. Ze deelt in een eerlijke post op Instagram dat opvoeden niet altijd rozengeur en maneschijn is. ,,Opvoeden en geduld hebben is niet altijd makkelijk. Maar je krijgt er echt zoveel voor terug”, schrijft het model.

Op social media deelt Feenstra de strubbelingen met haar bijna 2-jarige zoon Brooklyn die onlangs stennis maakt in hun lokale Zeeman-filiaal. ,,Van de week waren we in Zeeman. Topwinkel als je het mij vraagt en sinds ik een kleine heb, heb ik Zeeman helemaal opnieuw ontdekt. Er is van alles te vinden. Voor het huishouden, sokken, speelgoed, kinderkleding en ook….. Regenlaarsjes”, begint Kim haar verhaal. Brooklyn is volgens Kim gek op regenlaarzen. ,,Hij vloog erop af en ik kon er geen speld meer tussen krijgen”.

Als Kim wil afrekenen en haar zoon uit een kledingbak vol regenspul wil halen, krijgt hij bijna ‘een mental breakdown’. ,,Neeeeeeee!!! Jij niettttttt!”, gilde hij. ,,Je begrijpt dat ik natuurlijk de meest vreselijkste moeder op aarde was, want hoe haalde ik het in mijn hoofd om hem uit een bak vol regenattributen te trekken”, gaat Kim verder.

Discussie

Als ze ‘uitgeput en verwilderd’ bij de kassa komen, besluit Brooklyn dat hij achter de kassa wil staan. Kim had nooit verwacht dat ze in een discussie zou komen met een 2-jarige. ,,Als je mij vijf jaar geleden had gezegd dat ik nu met een kind van twee in discussie zou komen had ik je uitgelachen. Met een kind in discussie? Die moet gewoon luisteren en doen wat ik zeg. Toch? Yeah right. In theorie klinkt dit fantastisch maar in de praktijk werkt dit helaas niet altijd zo.”

Uiteindelijk duurt het niet lang voordat Brooklyn haar hart weer verovert. ,,We waren al even op de weg toen ik een klein stemmetje plots hoorde: ‘Af joee mama!’ (Love you mama). Het raakte me diep en het was het allermooiste wat iemand ooit tegen me zei. Ik legde mijn hand op zijn blote voetjes en zei: ‘Jij bent het allermooiste wat ik heb.” Kim laat weten dat ze veel verschillende emoties op hetzelfde moment voelde. ,,Ik had nooit verwacht dat ik mezelf zo klein, groot, zwak en krachtig tegelijk kon voelen op hetzelfde moment door een bijna tweejarige”, sluit ze het bericht af.

Tags

KIM FEENSTRAOPVOEDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck